La mulți ani, România!


Îndătinata sărbătoare de la începutul lunii decembrie ne prilejuiește reîntâlnirea cu valori, opere, versuri și cântece ale "oamenilor deplini" ai culturii române, care au știut ca nimeni alții să așeze în cuvinte importanța Zilei Naționale a României -1 Decembrie.
În spiritul acestor idei, coordonatorii Cercului de Istorie și cei ai Cercului de Muzică și Poezie a C.S.E.I. Roman au organizat împreună cu elevii o activitate de comemorare a Zilei Naționale, prin recitaluri de poezii, dansuri tradiționale și cântece cu emoționante mesaje patriotice. Serbarea a avut loc în clubul școlii, decorat in spirit tradițional cu mult drag de către elevi, coordonați de cadrele didactice. Auditoriul serbării a fost format din părinții elevilor, profesori și elevi. Pentru toți cei prezenți, amintirea jertfei strămoșilor noștri, a demnității și gloriei poporului român din timpuri mai îndepărtate sau mai apropiate a prilejuit emoții speciale, îndulcind preț de o oră vremurile nu foarte limpezi pe care le traversăm.
Mulțumim părinților care au răspuns pozitiv invitației școlii noastre. Mulțumim dnelor și dlor instructori de educație pentru ajutorul acordat!
LA MULȚI ANI, ROMANIA!













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu