Ziua mondială a Bunăvoinței.


Astăzi, 13 noiembrie 2019, se sărbătorește Ziua mondială a Bunăvoinței. Cadrele didactice ale Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă-Roman au marcat această zi printr-o activitate educațională în care copiii au descris BUNĂTATEA, au enumerat emoțiile resimțite de ei atunci când sunt bunăvoitori cu alți copii, precum si atunci când beneficiază de bunătatea altor persoane.
Ziua mondială a bunăvoinței a luat ființă pe 13 noiembrie 1997, când un grup de umanitari s-au organizat pentru a face o „Declarație de bunătate”. Celebrarea de astăzi nu epuizează ocaziile de a fi BUN și de a face BINELE... Dimpotrivă, activitatea de azi ne îndeamnă atât pe noi, cadre didactice cât și pe elevii noștri să apelăm mai des la mici gesturi de bunătate prin care putem să aducem zâmbete pe fețele celor din jur.
Copiii au discutat despre comportamente Bune/rele, despre emoții, au recitat poezii despre toamnă, despre literele alfabetului, au spus ghicitori și au cântat cântecele. Au împărțit „frățește" dulciuri și fructe, oferite de cadrele didactice iar la sfârșit au primit jucarii de pluș donate de dna. prof. Farcaș Dana și dl. instructor de educație Olaru Marius.
Mulțumim dnei. psih. Dudău Simona, dnei. instructor Delia și cadrelor didactice participante!













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu